Tietoa Tuotteistamme


TUOTTEEMME
Olemme erikoistuneet sekä tukku-että vähittäismyyntiin. Tuotteemme suunnittelevat omat kultaseppämestarimme omissa verstaissamme. Suurin osa koruistamme valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin. Tuotteemme valmistetaan valko-puna-sekä keltakullasta. Valitsemme käyttämämme raaka-aineet tarkoin ja toimimme  hyvin tiukkien laatukriteerien perusteella. Jalometalli korumme leimataan jalometalliasetuksen edellyttämällä tavalla nimi-ja pitoisuusleimoilla. Olemme tuotannossamme ja laadunvalvonnassamme sitoutuneet täyttämään jalometalliasetuksen asettamat määräykset. Nimileima ilmaisee valmistajan joka on vastuussa tuotteesta. Bulevardi Diamondin nimileima on BLVD, nimileima on jokaisessa tuotteessamme. Löydät meiltä uniikkituotteet joita ei myydä missään muualla. Valikoimaamme kuuluu myös aina tyylikkäät klassikot. Korumme ovat aitoja, emme käytä muista materiaaleista valmistettuja mallikappaleita.
Kaikkiin koruihimme kuuluu takuutodistus laadusta ja aitoudesta.


JALOKIVET
Meiltä löydät sekä värittömiä että värillisiä timantteja, lisäksi meillä on suuri määrä muita jalokiviä. Käytämme klassisen pyöreän briljantti hionnan lisäksi myös ovaaleita, suorakaiteenmuotoisia, sydämmem muotoisia, neliskulmaisia, pisaran muotoisia sekä prinses hiontaisia timantteja. Timanttialan asiantuntijoina kiinnitämme erityisesti huomiota timantin laatuun, väriin ja hiontaan. Kaikki timanttimme istutetaan käsin.  Käytämme vain eettisiä timantteja jotka on hankittu vastuullisilta toimittajilta. Valmistamamme jalokivi korut toimitetaan aina kirjallisen takuutodistuksen kanssa. Muistathan että laadukas koru on myös sijoitus joka tuottaa iloa joka päivä.
Timantti kiehtova, kevyt, helposti mukana kuljetettava kivi joka on selvää rahaa maailman joka kolkassa.


KOKONAISUUDET
Meiltä löydät paljon kokonaisuuksia jotka sopivat täydellisesti yhteen. Voit muodostaa setin ostamistasi tuotteista, näin saat yhteensopivan tyylikkään kokonaisuuden.

Osa sormuksistamme on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen rivitimanttisormuksen kanssa.