Palvelumme

  • Personointi : Kaikki korut ovat ainutlaatuisia ja symbolisoivat tunnetta, tapahtumaa tai rakasta muistoa omistajalleen. Bulevardi tarjoaa henkilökohtaisia kaiverruspalveluita sormuksille ja riipuksille, jotta erityinen muisto säilyy mukanasi ikuisesti. Haluamasi kaiverrus voidaan tehdä noin viikossa riippuen sen teknisyydestä ja estetiikkavaatimuksista. Kaiverruksen maksimipituus riippuu luomuksesi laadusta.
  • Mukavuus : Koska hyvinvointi on välttämätöntä, Bulevardi tarjoaa säätöpalvelua, jotta luomuksesi sopii sinulle mahdollisimman mukavasti. Koruasiantuntijamme hyödyntävät teknistä osaamistaan sormuksen metallin muokkaamiseksi, ketjun pituuden muuttamiseksi, sekä korvanapin pylvään tai kiinnitysmekanismin mukauttamiseksi. Palvelu vie yleensä vähintään viikon ja se suoritetaan aina kunkin luomuksen alkuperäisten teknisten ja esteettisten vaatimusten mukaisesti.
  • Säilytys : Bulevardi on omistautunut auttamaan sinua koruluomuksesi hoidossa myös tarjoamalla säilytyspalvelua sen eheyden, kunnon ja elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Suosittelemme tämän palvelun suorittamista heti, kun huomaat ensimmäisen merkin siitä, että luomuksesi jokin osa voi heikentyä. Koruasiantuntijamme käyttävät asiantuntemustaan ketjujen renkaiden korjaamiseen, lukon korjaamiseen tai korvaamiseen, sekä kaikkien jalokivien turvallisuuden varmistamiseen.
  • Perintö : Perintökorusi ovat todella arvokkaita, ja niissä on muistoja erityisistä hetkistä. Autentikointipalvelumme ansiosta voimme auttaa sinua arvioimaan korun arvon ja iän. Arviointipalvelumme tarjoaa arvion koruista vakuutustarkoituksiin niiden nykyisen markkina-arvon perusteella, ja tässä mielellään autamme sinua.
  • Elvytys : Korusi ovat osa sinua – ne seuraavat sinua koko elämäsi ajan, mikä voi aiheuttaa kulumista ajan myötä. Alkuperäisen kirkkautensa elvyttämiseksi putiikkimme ja korjaamomme asiantuntijat tarjoavat palvelun, jossa luomuksesi puhdistetaan huolellisesti. Materiaalien herkkyyden ja luomuksen teknisten vaatimusten mukaan käytämme erilaisia menetelmiä. Esimerkiksi voimme upottaa luomuksen mietoon puhdistushauteeseen, jota seuraa perusteellinen kuivaus, puhdistaminen erityisellä tahnalla sekä liinalla kiillon parantamiseksi ja pinnallisten naarmujen poistamiseksi. Jos luomuksessasi on syvempiä naarmuja, voidaan suorittaa myös kiillotuspalvelu. Suosittelemme kuitenkin, että rajoitat kiillotusten määrää säilyttääksesi pinnan eheyden pitkällä aikavälillä.
  • Jalokiven tunnistus ja arviointi.
  • Timantin tunnistus ja arviointi
  • Irtotimanttien myynti
  • Irtojalokivien myynti

Jokaisella teollisuudella on lippulaivatuote. Ja kullakin teollisuudella on vain yksi tällainen ikoni. Timanttikorujen osalta se on sydän- ja nuolitimantit. Ne ovat timanttien ehdottomia mestariteoksia sekä tunnetuin ilmiö, johon ihmiset yhdistävät timantit.

Todellisen sydän- ja nuolitimantin saavuttamiseksi vaaditaan äärimmäisstä tarkkuutta, ja siksi ne ovat erittäin harvinaisia. Harvinaisen luonteensa vuoksi tällaisten timanttien löytäminen on hyvin pitkä prosessi, ja useimmissa myymälöissä ei ole näitä timantteja varastossa. Putiikkimme auttaa sinua löytämään aidon sydän- ja nuolitimantin.