Palvelumme

  • Personointi :  Kaikki korut ovat ainnutlaatuisia ja symbolisoivat tunnetta, tapahtumaa tai rakasta muistoa omistajalleen. Bulevardi tarjoaa henkilökohtaisia kaiverruspalveluita sormuksille ja riipuksille, jotta erityinen muisto säilyy mukanasi ikuisesti. Haluamasi kaiverrus voidaan tehdä viikossa riippuen sen teknisyydestä ja estetiikkavaatimuksista. Kaiverruksen maksimipituus riippuu luomuksesi laadusta.
  • Mukavuus : Koska hyvinvointi on välttämätöntä, Bulevardi tarjoaa säätöpalvelua, jotta luomuksesi sopii täydellisesti sinulle mahdollisimman mukavasti. Koruasiantuntijamme hyödyntävät teknistä osaamistaan sormuksen metallin muokkaamiseksi, ketjun pituuden muokkaamiseksi, sekä korvanapin pylvään tai kiinnitysmekanismin mukauttamiseksi.Vähintään viikon sisällä suoritettava palvelu suoritetaan aina kunkin luomuksen alkuperäisten teknisten ja esteettisten vaatimusten mukaisesti.
  • Säilytys : Bulevardi on omistautunut auttamaan sinua koruluomuksesi hoidossa tarjoamalla säilytyspalvelua sen eheyden, kunnon ja elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Suosittelemme tämän palvelun suorittamista heti, kun huomaat ensimmäisen merkin siitä, että luomuksesi osa voi heikentyä. Koruasiantuntijamme käyttävät asiantuntemustaan ketjujen renkaiden korjaamiseen, luomuksesi lukon korjaamiseen tai korvaamiseen, sekä kaikkien jalokivien turvallisuuden varmistamiseen.
  • Perintö : Korusi ovat todella arvokkaita, ja niissä on arvokkaita muistoja erityisistä hetkistä. Autentikointipalvelumme ansiosta voimme auttaa sinua arvioimaan sen arvon ajan mukaan. Arviointipalvelumme tarjoaa arvion koruista vakuutustarkoituksiin niiden nykyisen markkina-arvon perusteella, jossa mielellään autamme sinua.
  • Elvytys : Korusi ovat osa sinua – ne seuraavat sinua koko elämäsi ajan, mikä voi aiheuttaa kulumista ajan myötä. Alkuperäisen kirkkautensa elvyttämiseksi putiikkimme ja korjaamomme asiantuntijat tarjoavat loistavan palvelun, jossa luomuksesi puhdistetaan huolellisesti. Materiaalien herkkyyden ja luomuksen teknisten vaatimusten mukaan käytetään erilaisia menetelmiä. Nämä vaihtelevat luomuksen upottamisesta mietoon puhdistushauteeseen, jota seuraa perusteellinen kuivaus, puhdistaminen erityisellä tahnalla ja liinalla kiillon parantamiseksi ja pinnallisten naarmujen poistamiseksi. Jos luomuksessasi on syvempiä naarmuja, voidaan suorittaa myös kiillotuspalvelu. Suosittelemme, että rajoitat kiillotusten määrää säilyttääkseen eheyden ajan myötä.
  • Jalokiven tunnistus ja arviointi.
  • Timantin tunnistus ja arviointi
  • Irtotimanttien myynti
  • Irtojalokivien myynti

Jokaisella teollisuudella on lippulaiva / tuote. Ja kullakin teollisuudella on vain yksi tällainen ikoni. Timanttikorujen osalta sydän- ja nuolitimantit ovat ehdottomasti mestariteoksia ja tunnetuin ilmiö, johon ihmiset yhdistävät timantteja.

Todellisen sydän- ja nuolitimantin saavuttamiseksi vaaditaan äärimmäisstä tarkkuutta, ja siksi ne ovat todella harvinaisia. Harvinaisen luonteensa vuoksi tällaisten timanttien löytäminen on hyvin pitkä prosessi, ja useimmissa myymälöissä ei ole näitä timantteja varastossa. Putiikkimme voi auttaa sinua löytämään aidon sydän- ja nuolitimantin.