Tilaustyömme

Tiedämme kuinka vaikeaa on löytää tämä juuri sinulle sopiva koru. Tämä on osa, jossa tulemme pelaamaan.

Jokainen verkkosivustomme koru voidaan räätälöidä asiakkaidemme tarpeiden mukaan, tietysti rajoituksista ja mukautuksista liittyvistä muuttujista johtuen sellaisia ei voida näyttää verkkokaupassamme, mutta se ei estä meitä luomasta ainutlaatuisia koruja asiakkaillemme.

Sinun tarvitsee vain tulla käymään putiikissamme osoitteessa Pohjoisesplanadi 35, Helsinki tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@bulevardidiamond.fi

Asiakkaamme voivat valita koruja, jotka ovat verkkosivustollamme, tai voimme keksiä täysin ainutlaatuisia malleja tyhjästä. Jokainen yksityiskohta on muokattavissa timanttien muodosta, väristä ja kirkkaudesta korujen paksuuteen, leveyteen ja muotoon. Sinun tarvitsee vain kertoa meille unelmasi ja me toteutamme sen.

Räätälöityjen Korujen Valmistusprosessi

Askel 1 : IDEA

Kerro meille, millaista designia olet ajatellut​

On mahdollista näyttää meille esimerkkejä, jotka ovat samanlaisia kuin mitä etsit, ja voit kysyä muutoksista. On myös mahdollista piirtää luonnos ja lähettää se meille. Näissä tapauksissa suunnittelijamme tekee 3D-mallin tai -piirustuksen korustasi, jonka jälkeen keskustelemme muutoksista siihen asti, kun olet tyytyväinen.

Askel 2 : REVISIOINTI

Räätälöidyn 3D-mallin vastaanottaminen

On hyvin yleistä, että lopullisia muutoksia tulee, ja teemme niitä mielellämme. Tämän tarkistusprosessin aikana sinulla on mahdollisuus pyytää lisää muutoksia räätälöidyn jalokiven ulkonäköön. Jos tulokset eivät miellytä sinua, toistamme vaiheen 2 niin kauan, kunnes olet tyytyväinen. Meille on erittäin tärkeää, että tilaamasi korut ovat juuri sellaisia kuin haluat. Menetelmiimme räätälöityjen korujen luomiseen liittyy 3D-tulostus valusta, jota käytämme korusi materialisointiin henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Luomuksillemme ei ole juuri mitään rajotuksia.

Askel 3 : HINTA

Räätälöidyn Mallin Hintalaskelma

Kun olet täysin tyytyväinen mallin ulkonäköön, jonka tiimimme on suunnitellut sinulle, laskemme tuotantokustannukset ja kerromme niistä. Aloitamme valmistuksen vasta, kun olet 100% tyytyväinen sekä hintaan että räätälöityyn koruun. Hinnoittelussa on yleensä suuri vaihtelu mallista ja muodosta riippuen. Kokemuksemme perusteella olemme pystyneet antamaan hinnat lähes 95 prosentille koruistamme paikan päällä. Pystymme siis antamaan hinta-arvion pelkästään asiakkaan toivomuksen peruskäsityksestä.

Askel 4 : LUONTI

Räätälöidyn Korun Luominen

Tulostamme räätälöidyn korukonseptin 3D-tulostimella ja käytämme sitä korun luomiseen tarkkojen vaatimusten mukaan. Ammattitaitomme on korkeimmalla tasolla, ja voit olla varma, että koruillesi annetaan korkein hoitotaso.Voimme luoda räätälöityjä koruja perinteisellä 14K tai 18K kullalla tai eksoottisemmilla materiaaleilla, kuten platinalla tai palladiumilla. Takaamme, että räätälöidyllä korullasi on määrittämäsi tarkat mittasuhteet ja koko, ja että viimeistely on erinomainen.

Askel 5 : LAADUNVALVONTA JA LÄHETTÄMINEN

Räätälöityjen Korujen Lähettäminen​

Kun räätälöity tilauksesi on valmis, asiantuntijamme tekevät lopputuotteen laaduntarkastuksen varmistaakseen, että kaikki on tehty oikein. Kun tämä on vahvistettu, ilmoitamme sinulle, kuinka haluat tuotteen vastaanoton, voit joko noutaa sen putiikistamme tai voimme lähettää sen täysin vakuutetulla UPS / DHL-kotiinkuljetuksella kaikkien asiakirjojen mukana.

Täysin vakuutettu UPS / DHL-kotiinkuljetus on asiakkaillemme aina ilmainen.