Tilaustyömme

Tiedämme, kuinka vaikeaa on löytää juuri sinulle sopiva koru. Tässä tulemme avuksesi.

Jokainen verkkosivustomme koru voidaan räätälöidä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Rajoituksista ja kustomointiin liittyvistä muuttujista johtuen räätälöityjä malleja emme voi näyttää verkkokaupassamme – mutta se ei estä meitä luomasta ainutlaatuisia koruja asiakkaillemme.

Sinun tarvitsee vain tulla käymään putiikissamme osoitteessa Pohjoisesplanadi 35, Helsinki. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@bulevardidiamond.fi

Asiakkaamme voivat valita koruja, jotka ovat verkkosivustollamme, tai voimme suunnitella täysin ainutlaatuisia malleja tyhjästä. Jokainen yksityiskohtakin on muokattavissa – timanttien muodosta, väristä ja kirkkaudesta korujen paksuuteen, leveyteen ja muotoon. Sinun tarvitsee vain kertoa meille unelmasi, ja me toteutamme sen.

Räätälöityjen Korujen Valmistusprosessi

Askel 1 : IDEA

Kerro meille, millaista designia olet ajatellut​

On mahdollista näyttää meille esimerkkejä, jotka ovat samankaltaisia, kuin mitä etsit, ja voit pyytää niihin muutoksia. On myös mahdollista lähettää meille piirretty luonnos. Näissä tapauksissa suunnittelijamme tekee 3D-mallin tai -piirustuksen korusuunnitelmastasi, jonka jälkeen keskustelemme muutoksista siihen asti, kunnes olet tyytyväinen.

Askel 2 : REVISIOINTI

Räätälöidyn 3D-mallin vastaanottaminen

On hyvin yleistä, että asiakas pyytää muutoksia 3D-malliin, ja teemme niitä mielellämme. Tämän tarkistusprosessin aikana sinulla on mahdollisuus pyytää muutoksia myös jalokivien ulkonäköön. Jos tulokset eivät miellytä sinua, toistamme tämän tarkistusvaiheen niin kauan, kunnes olet tyytyväinen. Meille on erittäin tärkeää, että tilaamasi korut ovat juuri sellaisia kuin haluat. Menetelmiimme räätälöityjen korujen luomiseen sisältyy lisäksi 3D-tulostus valusta, jota käytämme korusi materialisointiin henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Luomuksillemme ei ole juuri mitään rajoitteita.

Askel 3 : HINTA

Räätälöidyn Mallin Hintalaskelma

Kun olet täysin tyytyväinen mallin ulkonäköön, jonka tiimimme on suunnitellut sinulle, laskemme tuotantokustannukset ja kerromme niistä. Aloitamme valmistuksen vasta, kun olet 100% tyytyväinen sekä hintaan että räätälöityyn koruun. Hinnoittelussa on yleensä suurta vaihtelua mallista ja muodosta riippuen. Kokemukseemme perustuen olemme kuitenkin pystyneet antamaan hinnat lähes 95 prosentille koruistamme paikan päällä. Pystymme siis antamaan hinta-arvion asiakkaan toiveelle jo pelkän hahmotelman perusteella.

Askel 4 : LUONTI

Räätälöidyn Korun Luominen

Tulostamme räätälöidyn korukonseptin 3D-tulostimella, ja käytämme mallinnusta korun luomiseen tarkkojen vaatimusten mukaan. Ammattitaitomme on korkeimmalla tasolla, ja voit olla varma, että koruillesi annetaan paras hoitotaso. Voimme luoda räätälöityjä koruja perinteisellä 14K tai 18K kullalla tai eksoottisemmilla materiaaleilla, kuten platinalla tai palladiumilla. Takaamme, että räätälöidyllä korullasi on määrittämäsi tarkat mittasuhteet sekä koko ja että viimeistely on erinomainen.

Askel 5 : LAADUNVALVONTA JA LÄHETTÄMINEN

Räätälöityjen Korujen Lähettäminen​

Kun räätälöity tilauksesi on valmis, asiantuntijamme tekevät lopputuotteen laaduntarkastuksen varmistaakseen, että kaikki on tehty oikein. Kun laatu on vahvistettu, tiedustelemme sinulta, kuinka haluat vastaanottaa tuotteen. Voit joko noutaa sen putiikistamme tai voimme lähettää sen täysin vakuutetulla UPS / DHL-kotiinkuljetuksella, mukanaan kaikki asiakirjat.

Täysin vakuutettu UPS / DHL-kotiinkuljetus on asiakkaillemme aina ilmainen.